Patakiné Piroska profil képe

Üdvözlöm!

Patakiné Bodahelyi Piroska vagyok, a Prisca Kft ügyvezetője és tulajdonosa.

Közel 20 éve foglalkozom társasházkezeléssel. Két nagyobb cégnél könyvelőként, társasházkezelőként, irodavezetőként, majd általános igazgatóként végezve a feladataimat, alaposan megismertem a munkafolyamatokat, egyre inkább megtapasztaltam, hogy a tulajdonosok több odafigyelést, alaposabb munkavégzést, közvetlen kapcsolatot igényelnek.

Az évek során felhalmozott tapasztalataimat, sokrétű szakmai tudásomat, melynek fejlesztésére, bővítésére nagy hangsúlyt fektetek, eredményesen tudom hasznosítani cégemen keresztül.

Jelszavaink a magas színvonal, elérhetőség, együttműködés, közérthetőség, folyamatos jó kommunikáció a Számvizsgáló bizottsággal, tulajdonosokkal. Elvárásaink ugyanezek a velünk dolgozó szakemberekkel, partnereinkkel szemben is.

A bajba jutott társasházakat, melyet számos referencia tanúsít, a lakóközösség együttműködésével ki tudjuk vezetni a válságból.

E munka iránti elkötelezettségem segít abban, hogy a kezelésembe tartozó társasházaknak biztosítani tudom - igényeikhez és lehetőségeikhez mérten - a leghatékonyabb, leggondosabb képviseletet.

A PRISCA Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. kompetenciái és képesítései

A 499/2017.(XII.29.) Korm.rendeletnek megfelelve, a tevékenységek üzletszerű végzéséhez előírt regisztrációs kötelezettségnek eleget tettünk az ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatóságnál.

Ingatlanközvetítő, ingatlanvagyon-értékelő szolgáltatói tevékenység végzéséhez rendelkezünk az OKJ 52343902 számú "Ingatlanközvetítő (értékbecslő)" szakképesítéssel.

Közös képviselőként rendelkezünk az OKJ52789903 számú "Társasházkezelő" szakképesítéssel.

Cégünk tagja a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének (TTOE), valamint a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének (MTOSZSZ).

A téma közismert szaktekintélye, Dr. Izsák Orsolya által, 2019-ben alapított Közös Képviselő Akadémia továbbképzésén sikeres vizsgát téve, a Mesterképzés sikeres vizsgája alapján a "Szakma mestere" cím használatára jogosult lettem.

A bajba jutott társasházakat, a lakóközösség együttműködésével ki tudjuk vezetni a válságból.

HVG & Céginformáció.hu bronz tanúsítvány